Loading Events

Op maandag 1 maart presenteert EOS, de Faculteitsvereniging Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam, een webinar over waarden en mensenrechten in China. Krijger&Partners en het LeidenAsiaCentre co-organiseren dit evenement. Inschrijven kan via de website van EOS: Klik hier om je in te schrijven.

Tekst van EOS:

China laat zich in toenemende mate zien op het wereldtoneel en is steeds vaker in het nieuws. Het fascinerende land biedt daarnaast veel economische kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Echter, er is ook toenemende zorg over de mensenrechten aldaar.

Maar wat zijn nu de feiten? En hoe denkt men in China zelf over waarden en mensenrechten? De behoefte aan meer kennis over China is steeds groter. Vandaar dat wij een informeel gesprek organiseren met echte experts over dit onderwerp.

Meer weten en meepraten? Op 1 maart, 20.00 uur – 21.15 uur, gaan Annette Nijs (The China Agenda), Frank Pieke (Professor Modern China studies at Leiden University) en Stijn Deklerck (Amnesty International) hierover in gesprek onder leiding van Lily Sprangers (manager van het LeidenAsiaCentre) en studenten van Faculteitsvereniging EOS.

Title

Go to Top