Loading Events

[:nl]

Op 8 september organiseert Guanxi het seminar “Zakelijke communicatie in China; een stap verder”. Het seminar biedt in één middag een gevarieerd programma voor Nederlandse ondernemers die meer willen leren over hoe communicatie ontwikkelt in China en hoe dit toe te passen op hun eigen activiteiten.

Het seminar biedt in één middag een gevarieerd programma voor Nederlandse ondernemers die meer willen leren over hoe communicatie ontwikkelt in China en hoe dit toe te passen op hun eigen activiteiten. U komt in contact met experts op uiteenlopende thema’s, ontmoet collega-ondernemers met ervaring in China en u doet snel nieuwe kennis op rond hedendaagse onderwerpen. Het moment om te ontdekken of uw communicatie strategie nog wel zo optimaal is!

In het seminar wordt zowel aandacht besteed aan de effecten van de beteugelde persvrijheid op ondernemers, als op bijvoorbeeld de explosieve groei van online marketing. Welke inzichten zijn belangrijk voor ondernemers om te begrijpen hoe de communicatieve wereld van China verandert? Welke zakelijke en demografische verschuivingen beïnvloeden de verschillende vormen van communicatie in China?

Het plenaire deel van het programma zet het onderwerp van de dag in een breed kader neer. Keynote spreker Garrie van Pinxteren zal ingaan op de huidige stand van zaken in de media en persvrijheid: wat betekent dit voor ondernemers?

In een paneldiscussie met naast Garrie van Pinxteren ook Ardi Bouwers (China Circle), Bei Wang (BW Media Consulting) en Marc de Roo (Link Design) zal verder worden gesproken over veranderingen op het gebied van communicatie in China, zoals de opkomst van online communicatie, de rol van cultuur en het bereiken van de consument.

Het programma biedt de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, ook bij het aansluitende China Café. Bij dit café, een informele afsluiting van het seminar, is Ruben Terlou – maker van de documentairereeks Langs de oevers van de Yangtze – gastspreker.

Deelname aan het seminar is inclusief toegang tot het China Café en een eerste drankje.

Kijk voor meer informatie en registratie op de website.

Registratie

Registratie is verplicht en kan via deze website.

Kosten
Early Bird (beschikbaar tot en met 5 augustus)

Deelname: €55 (ex BTW)
Guanxi-lid: €35 (ex BTW)

Regulier (vanaf 6 augustus)

Deelname: €75 (ex BTW)
Guanxi-lid: €55 (ex BTW)
Student: €25 (incl BTW)

Om gebruik te maken van het studenttarief, graag een mail sturen naar info@guanxi.nl

[:]

Title

Go to Top