Azië Café 20 april

De sprekers zijn bekend voor het Azië Café wat op 20 april gehouden zal worden in Leiden.

Blijf op de hoogte over belangrijke ontwikkelingen in de regio door het Azië café, wat plaats zal vinden op donderdag 20 april in Leiden.

Het Azië Café heeft als doel om huidige ontwikkelingen in Oost-Azie op een interessante en informatieve manier aan het licht te brengen. Tijdens het café op 20 april zullen Jue Wang en Weiping Mao spreken over economische regionale samenwerking, politiek en ondernemerschap.

Jue Wang is onderzoeker en docent aan de Universiteit Leiden met een expertise in internationale politieke economie. Op 20 april zal zij het hebben over de Asian Infrastructure and Investment Bank (AIIB) en de betekenis van deze bank in de regionale en globale politieke verhoudingen.

 

 

Weiping Mao is Business Manager North Asia bij Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met meerdere vestigingen in de regio die tijdens dit Azië Café centraal staat.

Het Azië Café is een gratis open evenement. Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar events@leidenasiacentre.nl

Klik hier voor meer informatie over het café

Want to share? Choose Your Platform!

Published On: April, 2017