[:nl]Onderzoeksstage: Smart Cities in Azië[:]

[:nl]Het LeidenAsiaCentre start momenteel een nieuw onderzoeksproject om nieuwe kennis te genereren over smart cities in het hedendaagse Azië. Het project brengt relevante actoren, maatschappelijke debatten en bestaand onderzoek in kaart, met een focus op afbeeldingen en visualisaties van smart cities die op verschillende platformen voorkomen. Het is de bedoeling van dit project dat er een globaal beeld komt van de ontwikkeling van smart cities in Zuid-, Oost- en Zuidoost Azië, maar de focus zal voornamelijk liggen op China, India, Indonesië en op de mogelijke bijdrage van Nederlandse design en technologie.

Het LeidenAsiaCentre zoekt een stagiair(e) om de volgende vragen te onderzoeken: Welke ideeën (visies, concepten, iconografieën) liggen ten grondslag aan het smart city project in verschillende landen in Azië? Hoe worden smart cities bestuurd, en hoe sturen smart cities mensen?

De stagiair(e) zal drie dagen per week onder leiding van Dr. Sanderien Verstappen werken van de periode december 2018 tot en met februari 2019.

De deadline van deze vacature is verstreken[:]

Want to share? Choose Your Platform!

Published On: October, 2018