[:nl]K-Pod #3 en #4: Noord-Koreaanse slaven en het jaar van Kim[:]

[:nl]De derde en vierde aflevering van de podcast “K-Pod” zijn online beschikbaar. K-Pod is een initiatief van het Haagsch College en het LeidenAsiaCentre. Het is een gratis podcast die geheel over Korea gaat met elke aflevering een ander onderwerp. De podcast wordt gepresenteerd door hoogleraar Koreastudies Remco Breuker en presentator en journalist Annette van Soest.

In de derde K-Pod spreken Remco Breuker en Annette van Soest over Noord-Koreaanse slaven in Europa in de rol van NL. Ook wordt er aandacht besteed aan de aanklacht van een Noord-Koreaan tegen een Nederlands bedrijf vanwege dwangarbeid. Daarnaast een update over de relatie tussen Donald Trump en Kim Jong-un en luisteren Remco en Annette naar Koreaanse rap.

In de vierde K-Pod blikken Remco en Annette terug op 2018, het Jaar van Kim-Jong-un. Daarnaast wordt er vooruit gekeken naar het komende jaar met wederom ontmoetingen tussen Kim Jong-un en Trump, en tussen de Noord-Koreaanse leider en zijn Zuid-Koreaanse collega Moon. Daarnaast uiteraard een nieuwe K-Pop hit en deelt Remco zijn favoriete Koreaanse kerstgerecht.

Klik hier voor K-Pod via haagschcollege.nl

Klik hier voor K-Pod via Spotify[:]

Want to share? Choose Your Platform!

Published On: December, 2018