Laden Evenementen
Klik hier om je in te schrijven

 

Op 6-2-2023 zal de volgende editie van Dé Grote China Kennisquiz plaatsvinden.

Deze keer weer een winterse versie van de Grote China Kennisquiz, op 6 februari, net na Chinees Nieuwjaar kan er voor de achtste keer een gooi worden gedaan naar de China Café wisselbeker!  En dit alles onder de vertrouwde en onderhoudende leiding van quizmasters Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap.  Schrijf je alvast in en verzeker jezelf van een plekje!

Op maandag 6 februari 2023  vanaf 18.45 uur wordt in de Faculty Club van het Academiegebouw in Leiden gestreden om de Grote China Quizbeker. Welk team mag zich in het Jaar van het Konijn de grootste China-kenner van Nederland noemen?

 

Er zijn twee manieren om je aan te melden voor de Grote China Kennisquiz:

1)    Aanmelden als team – Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden en laat ons via dit formulier weten wat je teamnaam is. Een uitgekiende mogelijkheid om de kennis van jou en je collega’s of vrienden te laten zien. (Om toch een beetje het Jaar van het konijn te laten terugkomen: laat dit zien in je teamnaam).

2)    Aanmelden als individu – Meld je aan en wij plaatsen je in een team met andere individuele aanmelders. Een mooie gelegenheid om andere China-geïnteresseerden en China Café-volgers te leren kennen.

 

Op maandagavond 6 februari is vanaf 18:45 uur de registratie open en start om 19:15 uur de quiz met de eerste ronde. Rond 21:30 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt.

Deelnemers betalen € 15,00 (incl. BTW)  / Studenten betalen € 10 (incl. BTW) De inschrijving is geldig als de betaling is ontvangen.

 

Let op! Het aantal plaatsen voor deze populaire bijeenkomst is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team!

Voor extra informatie en vragen, mail naar lilian@chinacafe.nl of yoka@chinacafe.nl

 

 

Dé Grote China Kennisquiz wordt gesponsord door:

Ga naar de bovenkant