[:nl]

Op 10 april zal Jeroen Lamers, Hoofd Economische Zaken van de Nederlandse Ambassade in Peking een interactieve lezing geven over de economische situatie en China. “Economische ontwikkelingen in China: regionaal perspectief en betekenis voor Nederland”.

Wanneer

10 Apr 2014 | 10.00-11.00 uur

Waar

Gravensteen | Pieterskerkhof 6 | Leiden

Jeroen Lamers zal tijdens deze interactieve presentatie spreken over de huidige en toekomstige economische situatie in China, China’s positie in de internationale arena, de kansen en risico’s voor het Nederlandse bedrijfsleven en de vraag of interne hervormingen aan Chinese kant noodzakelijk zijn om verdere economische groei te consolideren.

Het evenement is een onderdeel van de Azië Carrousel die DAO dit jaar samen met collega’s op de posten, academici, maatschappelijk middenveld, openbaar bestuur, bedrijfsleven en Aziatische ambassades in Den Haag organiseert. Het doel van deze evenementen is het vergroten van kennis over Azië en het belang van Azië voor Nederland waarbij Nederlandse diplomaten, experts en academici in de gelegenheid worden gesteld te praten over hun werk in het buitenland.[:]