China Café

Welkom op de pagina van het China Café. U vindt hier meer informatie over het China Café, het team dat deze bijeenkomsten organiseert en de komende evenementen. Bovendien kunt u hier nieuwe en eerdere podcasts beluisteren.

Het China Café is een maandelijkse, laagdrempelige bijeenkomst die bij uitstek de gelegenheid biedt voor ondernemers en zakelijke professionals om bijeen te komen, ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Samenwerking met het LeidenAsiaCentre

Sinds 2008 organiseert China Kennisnetwerk Guanxi de China Cafés. Vanaf januari 2021 is Guanxi ophouden te bestaan, maar zullen de China Cafés in samenwerking met het LeidenAsiaCentre worden voortgezet. China Cafés worden vanaf januari 2021 voor iedereen tegen dezelfde entreeprijs (of gratis) toegankelijk.

Op de LeidenAsiaCentre website en in de nieuwsbrief worden de China Cafés aangekondigd (u kunt zich in de kolom rechts voor deze nieuwsbrief aanmelden).

Podcasts

In 2020 heeft Guanxi het China Postcast Café geïntroduceerd. Alle podcasts kunt u terug luisteren door verder te klikken op de button. De podcasts zijn ook op Spotify, iTunes, YouTube en Soundcloud terug te luisteren.

Het team

Het China Café team bestaat uit Lilian Kranenburg en Yoka Bruynzeel. Beiden waren jarenlang actief als bestuurslid bij China Kennisnetwerk Guanxi. Lees verder op de volgende pagina voor meer informatie over het China Café team.

Sprekers

Verschillende sprekers hebben hun bijdrage geleverd aan China Café bijeenkomsten. Lees verder op de volgende pagina om te zien wie er zoal hebben gesproken bij onze China Café bijeenkomsten.

Komende events