Loading Events

Dinsdag 27 februari om 18.45 uur is het weer tijd voor Dé Grote China Kennis Quiz. In het Jaar van de Draak gaan de teams de strijd met elkaar aan in The Fiddler in Den Haag (Riviervismarkt 1). Ook dit jaar zien we de bekende quizmasters Ed Sander (ChinaTalk) en Fred Sengers (Blogaap) terug met ongetwijfeld uitdagende vragen. Doe mee en maak kans op die befaamde China Kennisquiz wisselbeker!

1) Aanmelden als team

Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden. Handig is als een iemand van het team 4 of 5 tickets koopt, dan weten we dat jullie één team zijn. Jullie teamnaam kan je invullen bij ‘organisation’ of mailen naar info@leidenasiacentre.nl

2) Aanmelden als individu

Meld je aan en wij plaatsen je in een team met andere individuele aanmelders. Een mooie gelegenheid om andere China-geïnteresseerden te ontmoeten.

Inschrijven en kosten
Deelnemers betalen € 10,00 / Studenten betalen €7,50. Voor deze prijs mag je meedoen met de quiz en krijg je een eerste drankje en borrelhapjes.

Let op! Het aantal plaatsen voor deze populaire bijeenkomst is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team!

Voor extra informatie en vragen, mail naar info@leidenasiacentre.nl

Wij kijken uit naar je aanmelding en hopen van harte dat je meedoet!

Het programma

18:45 Inloop en registratie
19:15 Start Quiz, welkom en uitleg
19:30 De plaatjesronde (ronde 1)
19:45 Ronde 2 + 3

20:15 Pauze

20:45 Tussenstand en ronde 4 + 5
21:15 Puntentelling
21:30 Eindstand, prijsuitreiking en naborrelen

Over de quizmasters

De Grote China Kennisquiz wordt jaarlijks samengesteld door Fred Sengers en Ed Sander.

Fred Sengers is onafhankelijk publicist, spreker en onderzoeker op het gebied van Modern China. Hij publiceert over het nieuws en de achtergronden en duiding ervan op zijn eigen site www.blogaap.nl, vertelt erover in de media, geeft gastcolleges op universiteiten en hogescholen en is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op congressen, seminars en workshops. Staat desgevraagd organisaties die veel met China te maken hebben met raad en daad bij.

Ed Sander van ChinaTalk is China tech watcher & analyst. Hij schrijft voor Tech Buzz China en ChinaTalk over digitale innovatie, technologie maar ook over cultuurverschillen tussen Nederland en China. Ed deelt als spreker kennis over digitale innovatie op internet en in retail in China. Ed ontwikkelt daarnaast voor ChinaTechTrip studie- en inspiratiereizen. Tijdens deze reizen combineert hij zijn lezingen met onderdompeling in het echte Chinese leven.

Met dank aan Toko Dun Yong, Full Moon Den Haag, CinemAsia, en Hotspot Central Leiden voor de prijzen dit jaar.

Verder dank aan onze sponsoren:

Title

Go to Top