Laden Evenementen

Het Azië Café zal worden georganiseerd door samenwerking van het China Network Guanxi, de Japanse Alumni Organisatie KAI en het LeidenAsiaCentre.

Blijf op de hoogte over belangrijke ontwikkelingen in de regio door het Azië café, wat plaats zal vinden op donderdag 20 april in Leiden. Tijdens het café zal op een informatieve wijze gesproken worden over belangrijke en diverse thema’s die op dit moment spelen in de regio. Op 20 april zullen Jue Wang en Weiping Mao spreken over de regionale samenwerking, politiek en ondernemerspraktijk. Na afloop zal er een borrel zijn.

Voor het Azië Café is er de mogelijkheid om een gratis rondleiding te krijgen door de Hortus Botanicus, de oudste botanische tuin van Nederland. Meelopen? Vermeld dan bij je registratie dat je mee wilt lopen. Er is plek voor 15 mensen.

Jue Wang is onderzoeker en docent aan de Universiteit Leiden met een expertise in internationale politieke economie. Op 20 april zal zij het hebben over de Asian Infrastructure and Investment Bank (AIIB) en de betekenis van deze bank in de regionale en globale politieke verhoudingen.

Weiping Mao is Business Manager North Asia bij Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met meerdere vestigingen in de regio die tijdens dit Azië Café centraal staat.

Programma:

16:00 Rondleiding door de Hortus Botanicus (alleen eerste 15 die zich           hiervoor aangemeld hebben)

16:30 Aanvang

17:30 Sprekers (tot 18:15)

19:00 Afsluiting

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het Engels

Registratie

Registratie is verplicht. Om aan te melden, stuur een e-mail naar: events@leidenasiacentre.nl

Kosten

Gratis open evenement

Ga naar de bovenkant