Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maandag 13 september (18:45-21:30): Dé Grote China Kennis Quiz LIVE

13 september 2021 |  18:45 - 21:30

*AANMELDEN KAN VIA DIT FORMULIER*

Het is zover! Na lang wachten en meer dan een jaar uitstel, kunnen jullie voor de zesde keer een gooi doen naar de China Café wisselbeker! Ditmaal niet tijdens Chinees nieuwjaar, maar in de hopelijk zonnige zomer. En dit alles onder de vertrouwde en onderhoudende leiding van quizmasters Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap.  Schrijf je alvast in en verzeker jezelf van een plekje!

Op maandag 13 september wordt in het Pesthuis in Leiden (vlakbij het station) gestreden om de Grote China Quizbeker. De registratie opent die avond om 18:45 en we starten om 19:15 uur met de eerste ronde van de quiz. Rond 21:30 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt. Wie mag zich in het Jaar van de Os de grootste China-kenner van Nederland noemen?

HOE DOE JE MEE?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan de Grote China Kennis Quiz:

1)    Aanmelden als team
Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden en laat ons via dit formulier weten wat je teamnaam is. Een uitgekiende mogelijkheid om de kennis van jou en je collega’s of vrienden te laten zien. (Om toch een beetje het Jaar van de Os te laten terugkomen: laat dit zien in je teamnaam).

2)    Aanmelden als individu
Meld je aan en wij plaatsen je in een team met andere individuele aanmelders. Een mooie gelegenheid om andere China-geïnteresseerden en China Café-volgers te leren kennen.

 

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

Deelnemers betalen allen dezelfde prijs € 10,00 (incl. BTW). Na aanmelding krijg je binnen enkele dagen een betalingsverzoek. De inschrijving is geldig als de betaling is ontvangen.

Let op! Het aantal plaatsen voor deze populaire bijeenkomst is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team!

Voor extra informatie en vragen, mail naar lilian@chinacafe.nl of yoka@chinacafe.nl

Gegevens

Datum:
13 september 2021
Tijd:
18:45 - 21:30